Admin intro guide

Denne guide har til formål at forklare administrationsmodulet til Imagine.

For at logge ind på imagine kræves 2 programmer:

Adobe Air som giver mulighed for at køre flash programmer. Kan downloades her:

https://download.fotobutik.net/AdobeAIRInstaller.exe (Windows)
https://download.fotobutik.net/AdobeAIR.dmg (Mac)

Hvis MAC klager over at Air er beskadiget (OS Catalina) så åbn terminal på MAC og skriv følgende:

cd /Library/Frameworks
sudo xattr -r -d com.apple.quarantine ./Adobe\ AIR.framework

Imagine Admin program:

https://download.fotobutik.net/ImagineAdmin.air

Når man kører programmet skal man logge ind med sin bruger profil.

Som "user" bruger vi typisk emailadresse

En stor del af admin er baseret på profiler

profiler

Der er som regel en pr. platform (Online og Mobile), men f.eks kiosk og byod har en profil for hver butik.